Skip to the content Skip to the main menu
Lung Bryghus Logo
  • Forside
  • Kontakt

Links

  • Løget Bryggerlaug
  • The Homebrew Challenge
  • Forside
  • Kontakt

Links

  • Løget Bryggerlaug
  • The Homebrew Challenge

Spring Bock

Type: Weizenbock

Malt: Pale malt, Wheat malt, Cara Crystal, Chocolate malt (dehusked)

Humle: Fuggle 6.6 %, Tettnanger 3.8 %

Gær: Safbrew WB-06

Tilsætning: 5 dråber Brewers Clarex

Alkohol: 6.9 % vol.

Tappet: 2015-03-22

Bryg nr.: 008

Noter: Opskrift fra Ølbrygning for begyndere af Klaus Rydahl

Spring Bock
Spring Bock
Previous post: Peaters Jul 2014 Next post: Dark Matter

Related Posts

Oktoberfest

End Of May

End Of May

Sort Wit

Peaters Jul 2016

Theme by Anders Norén

Vi anvender cookies, som er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Du kan læse mere i vores persondatapolitik.OK